Pelancaran Kerusi Urut Cuckoo Ogawa Bespoke (Massage Chair)

2 hari yang lalu saya hadiri majlis pelancaran produk terbaru Cuckoo iaitu kerusi urut Bespoke.

Kerusi urut adalah produk yang dah lama dalam pasaran Cuckoo Korea tetapi Alhamdulillah sekarang di Malaysia pun dah dilancarkan massage chair Cuckoo pula.

Kerusi ini dilancarkan oleh duta Cuckoo Malaysia iaitu Dato’ Sri Siti Nurhaliza pada hari pelancaran tersebut, 16 Mei 2023.

kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair siti nurhaliza
Pelancaran Cuckoo x Ogawa Bespoke Massage Chair oleh Dato’ Sri Siti Nurhaliza

Penapis air Cuckoo King Top 2 juga dilancarkan pada hari yang sama dijual pada harga pelancaran RM82/bulan untuk tahun 1-3 kemudian RM72/bulan pada tahun ke-4 dan 5.

Kerusi Urut Cuckoo?

kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
Bergambar bersama Cuckoo Bespoke

Massage Chair Cuckoo Bespoke ini dihasilkan oleh syarikat yang tidak asing lagi, champion dalam penghasilan kerusi urut/massage chair iaitu: Ogawa

Ogawa sudah hampir 30 tahun berpengalaman dalam menghasilkan kerusi urut, bermula pada tahun 1996 sehingga ke hari ini dan kerusi urut Ogawa kini telah dipasarkan hingga 20 negara di seluruh dunia termasuklah Amerika Syarikat, China, Australia, Arab Saudi, Indonesia dan sebagainya.

Apabila anda tempah Cuckoo Bespoke ni, massage chair yang akan diterima adalah 100% keluaran OGAWA ya dan uniknya ia dibuat khas untuk Cuckoo sahaja.

Nak beli kerusi urut Ogawa secara cash kat kedai pun bukanlah murah. Boleh mencapai belasan hingga puluhan ribu.

Tapi Alhamdulillah, sekarang Cuckoo dah lancarkan Bespoke ni yang mampu milik bagi seluruh rakyat Malaysia 😍

Bulanan hanya serendah RM139 sahaja ya kawan-kawan.

Ia dah termasuk servis dan waranti hingga tamat kontrak.

kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
Harga Cuckoo Bespoke hanya RM139/bulan untuk 5 tahun. Murah!

Bermakna kalau dalam tempoh kontrak, ada berlaku sebarang kerosakan pun massage chair anda masih dilindungi waranti 😎

Mungkin ada juga massage chair yang dijual dalam pasaran pada harga yang murah, namun kualiti, teknologi, fungsi tereupatik, waranti belum tentu terjamin.

Apalah gunanya membeli kerusi urut yang murah namun rosak selepas 1-2 tahun tamat waranti, anda perlu keluar kos baiki sendiri? Beli kerusi urut Bespoke ni, waranti hingga 5 tahun!

Berbaloi ke beli kerusi urut Cuckoo Ogawa Bespoke ni? Kalau guna massage chair yang ada kat mall pun RM2 dapat guna 3-4 minit sahaja. Itu pun kebersihan TAK terjamin ya kawan-kawan.

Ini anda boleh guna sehari 30 minit tiap hari sambil layan Youtube ke, ceramah ke, tidur ke bayaran sama je RM139 juga sebulan.

Ciri-Ciri Menarik Bespoke

kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair

Apa ciri-ciri menarik yang ada pada Cuckoo Bespoke ni?

πŸ“ 6 Traditional Massage Techniques – Kneading, Tapping, Swedish, Shiatsu, Clapping, Rolling

πŸ“ S + L Massage Track – Kerusi urut ini dapat ikut bentuk badan kita. Ia dapat urut bahagian tubuh badan kita yang biasanya lenguh dan penat seperti: tengkuk, belakang, tulang pinggul. Biasanya kerusi urut hanya ada salah satu fungsi sama ada S Massage Track atau L Massage Track. Bespoke menggabungkan kedua-duanya!

πŸ“ Airbags – Mempunyai sehingga 30 buah airbag! Urutan badan dari bahu ke kaki menggunakan teknologi ‘Airbag Compression’ dan jumlahnya yang banyak sedaya upaya mengikuti urutan tangan manusia yang melegakan rasa lenguh pada tubuh badan

πŸ“ Memory Function – untuk simpan tetapan yang anda gemari

πŸ“ Thermotherapy – Kerusi ni dapat ubah suhu suam pada bahagian belakang (lower back, lumbar) anda supaya rasa selesa, legakan rasa lenguh, dan melancarkan peredaran darah

πŸ“ Full Body Scan – Massage chair ini dapat analisa ketinggian, berat dan otot anda untuk berikan urutan yang lebih tepat dan sesuai untuk tubuh badan anda.

πŸ“ Zero Wall – Jimat ruang! Letak dekat dinding pun tiada masalah. Jarak diperlukan hanya 6cm sahaja daripada dinding. Kerusi ini akan bergerak ke hadapan, bukan ke belakang.

πŸ“ Zero Gravity – Kerusi urut ini dapat bergerak sehingga mencapai graviti 0 hingga anda baring. Kedudukan kaki sama paras dada. Ini supaya agar anda dapat berehat dan rasa urutan yang paling optimum. Tak perlu paksa badan kita ke belakang untuk dapat urutan lebih sedap.

πŸ“ 3D Sound System – Speaker di bahagian kepala memberikan pengalaman akustik untuk mendengar audio dari gajet anda yang selesa dan menenangkan

πŸ“ Pertukaran sarung ‘leather’ pada tahun ke-3 – Sarung kulit biasanya akan terhakis dan menipis apabila telah digunakan secara aktif. Tahun ke-3, anda akan dapat pertukaran ‘leather’ yang baru.

πŸ“ Servis setiap 6 bulan

πŸ“ Waranti 5 tahun

Lepas ni boleh lah ayah-ayah, ibu-ibu legakan otot dengan massage chair Bespoke ni ☺️ Pasang 1 kat rumah sendiri, 1 lagi rumah parents 🌹

Wasap saya kalau minat ya www.wasap.my/60139916967/CuckooBespoke

Gambar-Gambar Pelancara Cuckoo Bespoke dan King Top 2

kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
Remote control kerusi urut Bespoke. Mudah nak digunakan
kerusi urut cuckoo ogawa bespoke massage chair
Cuckoo King Top 2 water purifier penapis air
Cuckoo King Top 2 water purifier penapis air
Cuckoo King Top 2 water purifier penapis air

Leave a Reply

error: Content is protected !!
Scroll to Top
%d bloggers like this: