Select Page
Rahsia Bapa Viral Kebangsaan Oleh Khairul Hakimin
Saya suka baca buku bisnes.
 
Setiap kali ke kedai buku je, mesti saya pergi ke ruangan bisnes.
 
Tak percaya, tanya isteri saya. Dia pun dah naik menyampah. Kahkahkah.
 
2 minggu lepas, saya pergi ke Pesta Buku Selangor di Shah Alam lepas selesai pergi kelas saham.
 
Masa tengah meneroka lautan buku di sana, saya terserempak dengan buku ni.
 
Rahsia Bapa Viral Kebangsaan oleh Khairul Hakimin Muhammad.
 
Sebenarnya, dah lama saya perasan pasal buku ni.
rahsia bapa viral kebangsan
 
Tapi entah mengapa, masa tu pula terdetik nak beli.
 
Oh ya, masa tu ada promosi beli 3 buku RM50.
 
Terus saya beli buku ni di booth Thukul Cetak.
 
Buku ni antara buku yang sangat baik untuk memperbaiki penulisan kita di media sosial.
 
Banyak tips yang dikongsikan tersangatlah simple, tapi praktikal.
 
Baca sehari pun boleh habis.
 
Sebab ada dalam 100 muka surat sahaja.
 
Kalau saya jumpa Khairul Hakimin, saya nak cakap dekat dia
 
“Tuan, you make my day.
 
Terima kasih atas segala perkongsian tips dalam buku Tuan.
 
Buku Tuan memang best gila untuk saya.”
 
Sekian ulasan saya pasal buku ni.
 
Nak lebih-lebih, baca sendiri. Haha.
 
 
Fadhil,
Suka Beli Buku

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: