Select Page

BAGAIMANA CUCKOO SERVIS PENAPIS AIR DI RUMAH ANDA?

 

Okay, harini saya nak share sikit berkenaan servis yang dibuat oleh pihak Cuckoo di rumah pelanggan.

 

Bagaimana ‘experience’ kita sebagai pelanggan Cuckoo untuk servis?

 

1. CUCKOO SET APPOINTMENT

Cuckoo akan call pelanggan setiap 4 bulan untuk set tarikh servis. Pelanggan tak perlu pun call Cuckoo untuk panggil datang servis

 

2. NATURAL DOCTRESS (NDS)

NDS akan hadir ke rumah pelanggan. NDS adalah seorang wanita (mudah jika isteri seorang ada di rumah), dan terlatih untuk buat servis. Setiap NDS yang datang serba lengkap berseragam Cuckoo dan membawa peralatan untuk servis.

 

3. TUKAR FILTER BARU

Cuckoo tak backwash atau cuci balik filter lama. Bahkan setiap 4 bulan Cuckoo akan tukar filter baru terus.

 

4. STEAM STERILIZATION

Cuckoo akan bersihkan tangki air, paip penapis air, faucet gunakan teknologi stim, dan keseluruhan penapis air juga akan dibersihkan. EXTRA: Cuckoo akan bersihkan papan potong dan sinki rumah anda secara percuma!

 

5. 15 POINT CHECK

Cuckoo juga akan cek bahagian-bahagian penting untuk pastikan penapis air beroperasi dengan sempurna

 

Segala proses ini hanya mengambil masa sekitar 20~30 minit sahaja.

 

Dan yang penting, pelanggan tak rasa susah untuk kejar ejen servis Cuckoo untuk datang rumah. Bahkan Cuckoo yang akan call pelanggan terlebih dahulu!

 

Sepanjang 2 tahun guna penapis air Cuckoo di rumah ni, semua ejen servis Cuckoo sangat profesional dan mesra pelanggan.

 

Ada yang RISAU kalau beli Cuckoo secara cash nanti Cuckoo dah tak servis elok-elok di rumah pelanggan.

 

DI Cuckoo, servis adalah no 1.

 

Pelanggan yang beli cash terus akan dapat hingga 3 tahun FREE servis untuk penapis air dan layanan yang diterima oleh pelanggan adalah SAMA seperti pelanggan yang beli secara rental.

 

Best ke best?

 

Pastilah best kan! Sekian sharing saya mengenai servis CUCKOO di rumah pelanggan.

 

Wan Ahmad Fadhil,

Natural Manager,

Cuckoo International (MAL) Sdn. Bhd.

 

📞 0139916967

error: Content is protected !!